Novo šolsko leto

Kategorija: Aktualno

Dragi učenci, spoštovani starši!


Šolska vrata so se zopet odprla, učenci in zaposleni vstopamo v stavbo, ki ponovno postaja naš drugi dom. Hodnike bo polnil otroški smeh in klepet, šola bo zopet kraj živahnega dogajanja.
Pred nami so nove naloge in obveznosti, novi izzivi, ki jih povezujemo z uresničevanjem skupnih in osebnih načrtov. Verjamem, da bo šolsko leto bogato in pestro – pouk in raznolike dejavnosti se bodo prepletale ter bogatile znanje in izkušnje vseh nas, ki bomo vpeti v delo šole. Začetek novega šolskega leta bo še posebej zanimiv in bogat z dejavnostmi, saj bomo letos oktobra obeleževali 60-let delovanja naše šole.
Dragi učenci, v šoli preživite veliko časa, zato upam, da se radi vračate v šolske klopi zaradi druženja z vrstniki in želje po pridobivanju novih znanj.
Učitelji se bomo trudili, da bo na šoli prevladovala ustvarjalna klima, ki prinaša veselje do dela, spodbuja vedoželjnost, motivacijo do raziskovanja in odkrivanja novih znanj.
Vam, starši, želim, da spremljate napredek svojega otroka, ga spodbujate in se z njim veselite slehernega uspeha. Imamo isti cilj, do katerega vodi več poti. Vsi želimo otrokom najboljše. Potrudimo se, da bomo s skupnimi močmi in sodelovanjem dajali otrokom zgled, negovali vrednote in spoštovanje do dela.
Vsem, učencem in staršem, želim uspešno in ustvarjalno šolsko leto.

mag. Verica Šenica Pavletič, ravnateljica

Zadetkov: 394