17. 3. 2020 - Pomoč učencem

Kategorija: Aktualno

Pomoč učencem

Spoštovani starši,
zaradi razmer, v katerih se je znašla Slovenija, se soočamo s številnimi izzivi, ki jih rešujemo s skupnimi močmi šola, MIZŠ, MOL, ZRSŠ in številnimi prostovoljci.

1. Če ste v finančni stiski in je problem topel obrok za vašega otroka, bomo za 7 otrok s pomočjo MOL organizirali dostavo hrane. Prosim, da potrebo javite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

2. Če nujno potrebujete zaradi službenih obveznosti varstvo za svojega otroka, ki obiskuje našo šolo od 1. do 5. razreda prosim, da to javite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

3. Če ste pripravljeni sodelovati pri varstvu otrok na njihovem domu, tam kjer morajo biti starši zaradi svoje službe odsotnosti prosim, da to javite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

4. Nekateri učenci imajo tehnične težave pri izobraževanju na daljavo. Če ima vaš otrok tovrstne težave sporočite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ostanite zdravi!
mag. Verica Šenica Pavletič

Zadetkov: 132