5. 11. 2020 - Zagotavljanje toplega obroka za učence, za katere je organizirano izobraževanje na daljavo

Zagotavljanje toplega obroka za učence, za katere je organizirano izobraževanje na daljavo

V času šolanja na daljavo so učenci, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije) upravičeni do brezplačnega toplega obroka. Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

Če je vaš otrok upravičen do brezplačnega toplega obroka, ga starši lahko prijavite nanj v šoli na e- naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Prosimo, da to storite čim prej (petek, 6. 11. 2020), da bomo prijave lahko posredovali občini, ki bo organizirala pripravo in distribucijo toplega obroka. S prijavo učenca na obrok starši privolite, da občina in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Na kateri šoli bodo učenci oz. starši lahko topel obrok prevzeli, boste obveščeni. Za učence, ki obroka ne morejo prevzeti, občina izjemoma organizira dostavo obroka na dom ali na ustrezno razdelilno točko v lokalni skupnosti.

Ljubljana, 5. 11. 2020                                                                               Vodstvo šole

Zadetkov: 424