11. 5. 2020 - Nujno obvestilo in obrazci za starše (1.-3. razred)

Spoštovani starši!

Šola bo od ponedeljka, 18. 5. 2020, za učence od 1. do 3. razreda organizirala pouk, jutranje varstvo, podaljšano bivanje in prehrano za naročnike.

V skladu z navodili MIZŠ in NIJZ bomo pri delu dolžni upoštevati številne varnostne ukrepe. O njih boste obveščeni tekom tedna.

Organizacija dela na šoli bo v času epidemije covid-19 drugačna kot smo ga bili vajeni doslej, zato se z otrokom pogovorite o upoštevanju navodil šolskega osebja, otroka pa vključite v razširjeni program (jutranje varstvo, podaljšano bivanje) le, če je nujno potrebno.

Eden izmed ukrepov se nanaša tudi na vstop v šolo. Ta bo dovoljen le učencem, ne pa tudi drugim osebam, ki bodo otroka pripeljali v šolo in ga tam prevzeli. Glede na to, da po predaja otrok potekala pred šolo in bo otroka napotil v razred delavec šole (1. razred pred vhodom v prizidek, 2. in 3. razred  pred glavnim  vhodom) vas naprošamo, da se dosledno držite časov prihodov in odhodov otroka, ki jih boste navedli v prijavi. V šolo naj prihaja le popolnoma zdrav otrok.

Priloga dopisa vsebuje tri obrazce:

Obrazec št. 1:  Izjava ob ponovnem vstopu v šolo

Obrazec št. 2:  Prijavnica za čas prihodov v šolo, odhodov domov ter prehrano

Obrazec št. 3: Izjava o neobiskovanju pouka zaradi zdravstvenega stanja otroka

Če je možno, obrazce podpišite, sicer na mestu podpisa s tiskanimi črkami navedite svoje ime in priimek.

V kolikor boste v obrazcu št. 3 navedli, da otrok do konca šolskega leta ne bo obiskoval pouka, vam obrazca št. 1 in št. 2 ni potrebno izpolnjevati.

Prosimo, da obrazce vrnete na naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  (zadeva: Obrazci)

čimprej, a najkasneje do torka, 12.5.2020 do 14.ure.

Zavedamo se, da novi ukrepi močno spreminjajo način dela v šoli, zato vas naprošamo, da jih sprejmete z razumevanjem in nas z njihovim upoštevanjem podprete  pri naših prizadevanjih za varovanje zdravja.

Ljubljana, 11. 5. 2020                         mag. Verica Šenica Pavletič

 

PRILOGE:

Obrazci

Zadetkov: 190