18. 5. 2020 - Nujno obvestilo in obrazci za starše (9. razred)

Spoštovani starši!

Šola bo od ponedeljka, 25. 5. 2020, za učence 9. razreda organizirala pouk in prehrano za naročnike.

V skladu z navodili MIZŠ in NIJZ bomo pri delu dolžni upoštevati varnostne ukrepe za zmanjšanje možnosti okužbe z virusom covid-19, zato bo organizacija življenja in dela na šoli drugačna, kot smo je bili vajeni. Učne skupine pri vseh predmetih bodo štele največ 15 učencev (delitev učencev v skupine kot pri MAT, SLO in TJA). Gibanje učencev na šoli bo omejeno in njihova namestitev v razredu bo ob upoštevanju varne razdalje. Pouk bo potekal po prilagojenem urniku brez menjave učilnic, povečana bo skrb za čiščenje prostorov, higieno rok, izvajali se bodo še drugi ukrepi, o katerih bodo učenci pravočasno obveščeni.

Učenci bodo potrebovali svoje zaščitne maske, ki jih dnevno prinašajo od doma.

Ob ponovnem vstopu devetošolcev v šolo mora šola pridobiti ustrezne izjave staršev. V kolikor šola izjave do ponedeljka, 25. 5. 2020, ne pridobi, se napiše uradni zaznamek. Prosimo vas tudi za nove podatke o naročilu prehrane.

Priloga dopisa vsebuje tri obrazce:

Obrazec št. 1: Izjava ob ponovnem vstopu v šolo

Obrazec št. 2: Obrazec za naročilo prehrane

Obrazec št. 3: Izjava o neobiskovanju pouka zaradi zdravstvenega stanja otroka

Če je možno, obrazce podpišite, sicer na mestu podpisa s tiskanimi črkami navedite svoje ime in priimek.

V kolikor boste v obrazcu št. 3 navedli, da otrok do konca šolskega leta ne bo obiskoval pouka, vam obrazcev št. 1 in št. 2 ni potrebno izpolnjevati.

  

Prosimo, da obrazce vrnete na naslov

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (zadeva: Obrazci ter ime in priimek otroka)

čim prej, a najkasneje do torka, 19. 5. 2020 do 14. ure.

  

Zavedamo se, da novi ukrepi močno spreminjajo način dela v šoli, zato vas naprošamo, da jih sprejmete z razumevanjem in nas z njihovim upoštevanjem podprete pri naših prizadevanjih za varovanje zdravja.

  

Ljubljana, 18. 5. 2020                                            mag. Verica Šenica Pavletič

 

PRILOGE:

Obrazci

Zadetkov: 10