LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni.png  

 

OBVESTILO

Začeli smo s popolno prenovo šolskih spletnih strani, ki bodo na novem spletnem naslovu: 

http://ossavskonaselje.si/

 Dokler pa stran ne bo v celoti prenovljena, spremljajte informacije na teh obstoječih spletnih straneh.

 

Obisk prijateljske šole v Varaždinu

Obisk prijateljske šole v Varaždinu

S Šesto osnovno šolo v Varaždinu nas povezujejo večletne prijateljske in strokovne vezi. Letos praznujejo 50. obletnico ustanovitve šole in na prireditev so povabili tudi predstavnike naše šole. Proslave in ekskurzije po Varaždinu sta se udeležili dve učiteljici naše šole, ga. Marjeta Škorjanc Kosmač in ga. Suzana Švencbir, in sicer 7. in 8. decembra 2017. Prisostvovali sta proslavi, si ogledali šolo in Varaždin, najpomembnejše pa so izmenjave izkušenj pri delu z učenci.

Vsem delavcem šole se iskreno zahvaljujemo za povabilo. Želimo jim veliko uspeha pri nadaljnjem delu in upamo, da bomo stike ohranjali tudi v prihodnjih letih.

učitelji OŠ Savsko naselje

 

FOTO UTRINKI...

17. 10. 2017 - Obisk učencev Ljudske šole Diča vas v Narodni galeriji

Obisk učencev Ljudske šole Diča vas v Narodni galeriji

V torek, 17. oktobra, so našo šolo obiskali učenci Ljudske šole Diča vas iz Avstrije. Skupaj smo si ogledali razstavo v Narodni galeriji. Za obe skupini učencev je bila organizirana dejavnost Galova skrinja. Vodenje je bilo za učence ljudske šole organizirano v nemškem jeziku. Dejavnost izhaja iz priljubljene otroške slikanice Gal v galeriji. Učenci so morali prek namigov poiskati slike iz različnih zgodovinskih obdobij, ob tem pa so spoznavali ljudi, ki so upodobljeni na njih, tehnike slikanja in slikarske pripomočke. Pri iskanju umetnin so si lahko pomagali z različnimi predmeti, ki so bili skriti na razstavnem prostoru. Učenci so v dejavnosti zelo uživali, utrinke z obiska pa si lahko ogledate na spodnji povezavi.

https://www.facebook.com/pg/ossavskonaselje/photos/?tab=album&album_id=1466954060091998